Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Açık Lisenin İlk Sınavlarına Girdim

11 sene önce yazıldı, 243 kere okundu. 0

Dün erken uyuyup bu gün sabahın köründe ( Muhtemelen 7 ) kalktım. Allah razı olsun bu sefer bildiğim bir yere vermişler sınav yerimi. Geçen sefer çok fazla üşendim de gitmemiştim, onu hesaba katmışlar galiba. Nurtepe’de Aşık Veysel’de girdim ilk sınavlara bu gün. Sınavdan önce bi baktım sigara içmeye çıktığımda, Şeyma! Dur heyecan yapma, Çoban değil :D İlkokuldan arkadaşım. Açıktan bitirdiğini biliyordum da aynı yerde sınava girince şaşırdım azıcık. Anasıyla gelmişler. Ben her zamanki gibi yalnız başıma gittim. En güzeli yalnız olmak lan zaten. Babamla gitsem ne sigara içebilicem ne kızları kesebilicem doğru dürüst :P

Sınav hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim. İlk yarım saat bitti çıktım. Sınav süresi de 2.30 saat zaten. Ki ben öyle bi ders seçmişim ki Din ve Edebiyat yapmam gerekti sadece. Çoktan seçmeli ve 4 şıklı sorular olduğu için de gayet basit geldi. Gerçi yarı yarıya salladım hep ama mantıklı salladım. Tutar onlar bişey olmasss. Dikkatimi çeken şey, din sorularının 8 sene ve haftada 15 ders din görmüş öğrencilere yönelik olmasıydı. Ulan nerden bileyim ben arapça kökenli bir sürü kelimenin anlamını. Ki anlamını sorsan neyse.. Abuk subuk sorular.. Aralarında çok basitleri de vardı gerçi. Yaptık bişeyler bakalım. Zaten 186 kredim var ve 192 ye tamamlamam lazım sadece. Şeyma’nın 80 mi 60 mı ne kredisi varmış, ona başarılar diliyorum önündeki bu saçmasapansalak sınavlarda. Keşke normal okuldan bitireymiş.

Bu da öyle bir anıydı işte. Hee ulan bütün apaçiler de mi açıktan okuyor dedim bu gün :D Aralarında tek bir normal insan gördüm, o da çok tatlı bir kızdı, sarışın falan böyle.. Tamam dedim insan gördük, devam. Ta ki sesini duyana kadar.. ( Nazımın beyni hata verir, otomatik pilot devralır )

BENZER  Casperturk.com Saçmalığı

Görüşmek üzere günlükcüm, görüşürük arkadaşlar.

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 36 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 64 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 113 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.