Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Artık İyileşmek İstiyorum

11 sene önce yazıldı, 592 kere okundu. 0

Epeyce bir süredir bir takım hastalıkların vücudumda çorba oluşunu izliyorum. Böyle bi yandan burun akması, bi yandan öksürük, bi yandan halsizlik, gereksiz üşümek, aşırı ve dalgalanan baş ağrısı ve tansiyon düşmesine benzeyen göz kararması ve bayılmaya yaklaşması falan.. Çile, eziyet.. Ben normalde bile pek doğru ve mantıklı düşünen biri değildim bi de bu halde olunca siz düşünün psikolojimi..

Dün büyük adadaydım. Bisiklet falan derken yine kaptım soğuğu. Tabi epeydir binmediğimden özlemişim, biraz toz attırdım. Gerçi faytonlardan doğru dürüst yola çıkamadık be o ne kalabalık ne iğrenç bi trafik anasını satayım. Burdan 500t ye bin tüm istanbulu gez daha iyi yeminle. Bi de yokuş çıkması falan.. Bayaa bi yorgunluk da eklendi tabi benim çorbaya.

Pazartesi günü LM yayınlandı ama izlemedim. Televizyondan izlemiyorum zaten genelde ama, internette beklerdim eskiden yayından sonra hemen düşsün de izliyim diye. Bugün bakıyorum daha indirmeye başladım. Bitince müsait bi zamanda izlerim artık. Dün de işler güçlerin yeni bölümü gelmiştir. Onu da indireyim birazdan ben en iyisi. Hatta beklerken de supernatural izlerim. Hasta adamım ben.. Hasta adam ne yapar? Çayını alır oturur dizi film izler. Keşke gelip biri çorba falan yapsa içirse..

4 Mayısa da az kaldı beyler bu arada.. Bakalım neler yapıcaz. Cover’ı da seçtik zaten ama söylemicem süprüz .d.d.d.d ( bu gülücüğü samimi olarak yapmadım. bir tepkiyi belirtiyorum burda. böyle gülmeyin lan nolur.. allah belanızı verir sonra dicem de vermemiş mi acaba diye düşündürüyor insanı böyle gülenler. )

Herşey gönlünüzce olsun, görüşürük.

BENZER  Açık Lisenin İlk Sınavlarına Girdim

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

9 ay önce. 41 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 51 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 70 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 119 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 63 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.