Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Davacıyım Senden, Davacıyım

10 sene önce yazıldı, 369 kere okundu. 0

Düşündüm de, müzik kategorim için hiç bir şey yazmıyorum uzun süredir. Ee müziksiz olur mu? Olmaz. Bugün bir web projesinde ilerlerken açtım beste – cover müzik klasörümü, ne dinlesem falan derken bu şarkı çıktı karşıma. Sevilmişti (!) bu şarkı zamanında. Açtım, ben de daha çok sevmeye başladım. Aslında kendi şarkılarımı açıp dinlemem öyle çok. Kaydederim, bikaç kere dinlerim ne yapmışım ne etmişim diye bakarım, sonra kalır öyle normalde. Bu şarkı ve bir kaçı hariç galiba bu duruma. Neyse..

” Uzun zamandır seni görmedim, aşık oldum hiç mi bilmedin? Sen hep kendi dikine gittin. Davacıyım senden. Davacıyım ! ” demişiz Kubilay’cığımla birlikte bu şarkıda. Sözlerinde Kubilay yardımcı oldu evet, ama sadece ben yaptım vokalleri. Zaten öyle hemencecik ortaya çıkan bi şarkı oldu ama güzel de oldu. Kubilay oturdu bilgisayara, yazmaya başladı aklına geleni. Ben de oturdum düzenledim. Sonra elime gitarı alıp ısınmaya çalışırken güzel melodiler çıktı ortaya. Bir de baktık kaydetmeye başlıyoruz şarkıyı. ( Özledim lan seni gene şerefsiz! )

Yukarı bi player ekledim, ordan dinleyebilirsiniz şarkıyı ama isterseniz müziklerimi paylaştığım alt siteme girip diğer şarkılarıma da bir göz atabilirsiniz. Müzik sitemi de bi hevesle açtım, epeydir güncellemiyorum. Bir müşterim de girmiş bakmış, bana mail gönderdi ” şu şarkıların altlarına sözlerini de yaz da, dinlerken okuyabilelim ” diye. Aha dedim dinleyen takip eden varmış, iyi :D Buyrun sitenin linki de aşağıda bu arada. Tıklayın bi bakın bakalım.

http://nazimyilmaz.com.tr/muzik

Son olarak, müzik herşeydir be. İstanbul’a geldim geleli gitar almadım elime doğru düzgün. Gelirken gitar falan da getirmedim zaten, büyük eksiklik çekiyorum.. Ertan’ın kafasını şişirmek isterdim elektro gitarım buralarda olaydı.. Neyse, adam şanslı! Yavaştan yazıyı bitireyim de, projeye devam edeyim. Mervan abi arayıp telefonda öpecek beni yoksa. Haydin, müzikle kalın.

BENZER  Aynda'dan Hareketli Şarkılar

Görüşmek üzere

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

9 ay önce. 41 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 51 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 70 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 118 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 63 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.