Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

En Az Bir Yıl Daha Burdayım !

10 sene önce yazıldı, 252 kere okundu. 0

Merhaba dostlar. Alanadım ve sunucum en az bir yıl daha aktif. Bu da demektir ki, en az bir yıl daha burdayım ve bloglayacağım. Zaten bir yıllık bir bloğum mevcut iyisiyle kötüsüyle. Köklü bir blog olma yolunda belki de ilk adımı attık diyebilirim. Belki az okuyucum var, belki saçma şeyler yazıyorum, belki ilginizi çekmiyor olabilir. Ama buradaki amaç samimi bir şekilde blog tutmak olduğundan, benim için sıkıntı yok demektir.

Durum o kadar da vahim değil bence aslında. Belli bir okuyucum olduğuna inanıyorum. Diğer kişisel blogların yaptığı gibi ” karşılıklı yorumlaşma ” sistemine dahil olmadım hiç bir zaman ve olmayacağım. Ya da ” wordpress otomatik fake yorum eklentisi ” gibi bir eklenti de kurmayacağım bloğuma. Varsın yorum gelmesin. Okuyucu girsin, okusun, çıksın kafi. Zaten Facebook yorum eklentisi aktif şuan. Yorum yazmak isteyen rahatlıkla yazabilecek. İnanın facebook’da bile pek fazla paylaşmıyorum yazıları, neden bilmiyorum ama..

Sosyal medya bu kadar aktif kullanılmaya başlandığından beri zaten bloglar geriledi diye düşünüyorum. Gelip de burayı okuyan bir insan ya internetle yeni tanıştı, google’a yazdığı bi kelime yüzünden buraya geldi, ya da sıkı blog takipçisi. Çok nadiren de aradığı bir şeyi burada bulduğu içindir. Ben aklıma gelen bir şeyi paylaşmak için kendimi filtreliyorum mesela resmen. Bunu facebookdan mı paylaşsam, twitterdan mı tivitlesem, yoksa uzun uzun bloğumda mı yazsam diyorum. E sosyal medyada arkadaşlarımız çok olduğundan gören dikkat eden çok oluyor, bloğa yazınca nadiren görülüyor diye düşünüyo insan ve sosyal medyayı tercih ediyo çoğunlukla. Ben kendi açımdan bunun önüne geçmeye çalışıyorum. Gereksiz uzun yazılarım da belki bu sebeptendir. Ama zamanla oturacak. Merak etmeyin.

BENZER  Sabahları Kendi Şarkılarımı Dinlemek Gibisi Yok

Herneyse, sözü çok uzattık. Daha fazla yormayalım. Hem yedekler de yüklenmiştir, gideyim şu siteyi halledeyim de yatayım. Görüşmek üzere!

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 35 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 63 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 111 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.