Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Günlük: Aşkın Gözü Kör mü Acaba?

11 sene önce yazıldı, 217 kere okundu. 0

Melabagünlüğk. Biliyosun yazdıklarımın başlıklarıyla pek alakaları yok. O yüzden takma sen. İki gündür dilime acayip bir biçimde dolaşmış bir şarkının adı zaten. Nasıl bir şarkıysa artık kendine hapsetti beni. Bi albenisi de yok gerçi ama ne bileyim..

Neyse, akşam prova var.  Duş falan almam lazım. Yapmam gereken bir iki web site işi de var. Nasıl olacak nasıl yetişecek bakalım hep birlikte görücez. Bu arada en kısa sürede blog tasarımımı değiştirmeyi planlıyorum. Bu biraz boğuyor gibi.. Gözü de yoruyor hem. Şöyle açık renk tonlarında, cix bir şey hazırlayıp yayına koyucam. Bu temayı da ücretsiz yayınlarım yine buradan diye düşünüyorum. Öyle çok ahım şahım bir tema değil zaten de belki bu tarz bişey isteyen vardır, kullanmak isteyen çıkar falan, kullansın.

Abi bu şarkı nasıl bir şeydir ya. ” Ne dersin? Aşkın gözü kör mü acaba? Uyan artık bitti bu rüya. Seviyor, sevilmiyorsun! Boşver aldırmaa!! ” sözlerinden çok melodisini sevdim gerçi ben. Dün gece babam kızdı sesini kıs gitarın diye. O kadar kaptırmışım şarkıya. Gece dediğim de 3 falan. Haklı tabi peder.. Aykırıyım abi napayım. Neyi ne zaman istersem o zaman yapmam lazım yoksa haz almam ki..

Bu arada, geçen gün provaya gitmedim diye Ahmet abiler bana bayaa kızgın bakalım bu gün neler olacak. Dayak falan yemiyah da.. Prova demişken, o gün adalara gittik bizim kızlarla. Güzel vakit geçirdik. İhtiyacım vardı cidden. Ama gerizekalılar sinirimi bozdular. Neymiş? Ben hep geç kalıyomuşum diye bana saati erken öylemişler.. Erkenden gittim mal gibi onları bekledim beşiktaşta amk. Ama olsun, bisiklete bindik, gezdik dolaştık, temiz hava aldık. Geçen yazıda da anlatmıştım biraz ama bak aklıma gelince yine hem sinir oldum hem iyi hissettim acık :D

BENZER  Erkan Oğur'lu Türküler'li Bir Gün

Cover şarkımızı da belirledik. Bu gün grupla çalıcaz bakalım. ” Böyle Gelmiş Böyle Geçer Dünyaaa ”

Haydi görüşmek üzere. Nazım duşta, ben ayşe. bays

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

9 ay önce. 41 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 51 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 70 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 119 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 63 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.