Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Günlük: Sınav Yollarında

10 sene önce yazıldı, 250 kere okundu. 0

Merhaba günlük. Yine uyku denilen şeyden uzak bir gecenin içerisinde hasta hasta gezinirken bişeyler yazayım dedim. Hasta demişken, harbi hastayım.. Soğuk algınlığı, grip vesaire gibi bir şey. Gerçi bu hastalığın bizim köydeki adı “Çikin Hastalık” diye geçiyor. Gerçekten çirkin bişey. Hele ki sınav, iş güç vesaire varken gündemimde, harbiden iğrenç bir durum çıkıyor ortaya. Napalım, çekicez..

Sınav olayından bahsedelim biraz da. Açık lise sınavlarına giriyorum biliyosun günlükcüm. İşte bu senenin ilk sınavlarına girdim gün, bu gün sabah da senenin son sınavlarına giricem inşallah. Kredileri doldurunca bitiyor sanıyordum ama girmem gereken sınavlar varmış işte.. Geç oldu ama anladık sistemi :D

Sınavlardaki sorular full ezber. Cidden ezber. Başka bişey değil. Bi ingilizce normal sınav gibi. Basit değil ama bildiğin ingilizce öğrenmişmisin diye test ediyor seni ama Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinden tut da Dil ve Anlatıma kadar acayip acayip sorularla karşılaştım. Japonyada başlayan din nedir nerden bileyim ben. Hadi dini bildim, kim şeyapmış o dini, tapınaklarının adı neymiş, bana ne lan? İki satır soru yazmış adam, çoğunu da yazamamış gerçi, noktalama büyük küçük harf anlatım bozukluğu gibi bir dolu hatalarla adeta süslenmiş sorular var karşınızda düşünün.. Bir de acayip acayip ezber gerektiren sorular bunlar. Ama bazen komik oluyor gerçekten. Bi soruda bi adamın bi kitabını sormuş, aşağıya yazmış işte hangisi bu adamın kitabıdır diye, sonraki soruda da bu adamın bu kitabının tarzını sormuş. Kendi sormuş kendi cevaplamış zeki arkadaşım benim. Güldüm yani sınavda arada bir. Ha bir de sınavda içerim diye aldığım suyu arabada unuttuğumu sınavdan çıktığımda hatırlayınca güldüm. İlginçti..

Kendi rekorumu kırdım bu arada sanırım. ilk oturumda 40 soruyu 23 dakikada cevaplamışım. İkinci oturumda da 60 soruyu 32 dakikada cevaplamışım. Babam dedi hayırdır oloom? Ehehe. Şaka şaka demedi öyle yuvarlak şeyler. Ama dese komik olurdu lan :D

BENZER  Sabahları Kendi Şarkılarımı Dinlemek Gibisi Yok

Şimdi kendi kendime güzellikler diliyim, sonra da bitirelim yazımızı günlükümcüm. İnşallah kısa süre içinde iyileşirim, kısa süre içinde işler düzelir, kısa süre içinde mezun olurum, kısa süre içinde güzel şeyler gelir beni bulur. Hadi hayırlısı. Hadi görüşürüz. Hadi.

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

9 ay önce. 41 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 51 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 70 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 119 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 63 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.