Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Küçük Bir Beyşehir Hatırası

10 sene önce yazıldı, 345 kere okundu. 1

Bugün sabah yine beyşehire yolum düştü. Buralarda tütün ve malzemesi zor bulunuyor tahmin edersiniz ki. Bir iki çeşift tütün ve bir iki çeşit filtre satan tek bir adam var o da Hüyük pazarında. Perşembe günleri pazar oluyor Hüyükte ve bu bayram tam perşemeyi de içine aldığı için, tütünsüz ve filtresiz kaldık ailecek. Babam da dedi git Beyşehirden al gel. E iyi tamam dedim. Zaten yolculuğu severim. Kısasını da uzununu da. Bilen bilir.

Dünden belliydi bugün ne kadar soğuk olacağı. Sabah İzmirden gelen Kontur arabalarından birine binene kadar kıçım dondu. Arabaya binince ısındım tabi. Ama inince donmaya devam ettim. Herneyse, saat sabahın 9 u falan, otogardan merkeze yürüyorum ama ne yürümek. Yağmur çiseliyor, köpeklerden kaynaklı bi göt korkusu da var :D Neyse, allahtan merkeze gelince ilk sorduğum yerde tütün satılıyormuş. Hemen aldım ordan ne alıcaksam. Gittim bi göl kenarını gezdim. Biraz dolaştım fotoğraf çektim. Fotoları da atıyorum aşağıya bakarsınız.

E bi de geri dönüşü var bunun.. Bayram nedeniyle tüm gelen giden minibüsler iptal demezler mi? Hadi.. göte geldik dedim içimden. Akşam 6ya kadar kaldık burda dedim. İstanbul arabalarıyla gelicem artık diye düşünürken, bi adam geldi müşteri olursa ben gidicem Hüyüğe dedi. E iyi dedim hüyük de uyar. Babam alsın ordan artık. Bekle allah bekle, saat 12 oldu anca kalktık ordan. Allahtan yolcu çıktı başka da sefer iptal olmadı.

Öyle böyle derken, bir iki saat de babamı hüyükte bekledim. Sonuç itibariyle donuk bir göt tabiki acayip bir grip midir nezle midir nedir, ona işaret ediyor. Burun akmaya başladı. Devasa hapşuruklar falan filan.. Geldim eve bi yattım, üç dört saat uyumuşumdur heralde. Bakalım ilaç falan da alıcam birazdan. Sonumuz hayrola. Diyeceklerim bu kadar. Hayrdin görüşmek üzere !

BENZER  Değirmenaltı'ndan Kareler

Fotoğraflar

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 35 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 63 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 111 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.