Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Önerebileceğim Android Oyunlar #1

10 sene önce yazıldı, 313 kere okundu. 0

Merhaba arkadaşlar. Biliyosunuz günümüzde sadece oyun oynamak için akıllı telefon alan insanlar bile var. Ben onlardan değilim ancak yine de oyun oynuyorum tabiki telefonda. Şimdi sizlere oynadığım ve önerebileceğim bir kaç android oyununu tanıtıcam elimden geldiğince. İş güç arasında oynayacak oyun arayanlar bakabilirler. Gerçi çoğu bilinen oyunlardır. Neyse Buyrun oyunlara geçelim.

Tabiki Subway Surfers ile Başlıyoruz

subway-surfers-onlineBu oyunumuzu bilmeyen pek çok az kişi vardır. Ben arada sırada açıp oynamama rağmen 3 milyon küsür rekora sahibim. Bilgisayar versiyonu falan da yapılmış hatta oyunun. Kısaca, koşmalı kaçmalı trenli oyun diyelim. Benzer diğer oyunlardan daha çok sevdiğimi de ekleyeyim.

Buyrun GooglePlay linki

 

Flow Free

mzl.dutiuhvkBulmaca oyunlarını çok seviyorum nedense. Eğer siz de seviyorsanız gerçekten mükemmel bir oyun. Basit, ama mükemmel. Benzeri bir sürü oyun çıkarttılar ancak tadı kaçtı her farklı oyunda. İndirin, bitirin derim. Ayn renkreki noktaları birbirleriyle kavuşturmaca oyunu diyebiliriz. Bu arada, boş kare kalmamalı.<

Buyrun GooglePlay linki

 

Flow Free Bridges

indirYukarıdaki oyunun aynısı ancak biraz daha farklı bir oynanışa sahip. Ben şahsen normal versiyonu bitirdim, buna başladım. Arada bir elime alıyorum bir kaç bölüm çözüp kapatıyorum tadı kaçmadan. Yine aynı renkteki noktaları birbirine götürüyoruz fakat bu sefer biz kullanabilelim diye köprüler koymuşlar. Ama işler daha da karışmış böylece :)

Buyrun GooglePlay Linki

 

Dream League

unnamedGüzel bir futbol oyunu. PES, Fifa gibi yüksek boyutlara sahip değil ancak arada bir oynamak için gayet güzel grafiklere ve oynanışa sahip. Ekranda beliren joystick ve diğer tuşlar sayesinde güzel bir maç deneyimi sunuyor. Büyük ekranlı telefonlarda çok hoş, tavsiye ederim :)

Buyrun GooglePlay linki

BENZER  Film: Kalbinin Sesini Dinle

 

Kale Savaşı ( Castle Clash )

Castle-ClashClash of Clans’den sonra baya bi tutulan bu tarz oyunlardan denediğim bir kaç tanesinin içinde benim en çok hoşuma giden diyebilirim. Hala zirve CoC’de ama bu oyun da güzel. Grafikleri pek iç açıcı olmayabilir ilk bakışta ancak, oynanış olarak basitçe kavradım oyunu. Benim oyunlarla pek aram yoktur, hele ki bu tarz bi strateji oyununu çözmem baya zaman alır.. Ama bu basit geldi.

Buygun GooglePlay linki

 

Benim Konuşan Tom

1386407496_konusan-kedi-tom-2Durun durun, bu çocuk oyununun ne işi var burda demeyin şimdi hemen. Arada bir içinizdeki çocuğa yönelik şeyler de yapın. Hem çok tatlı görünmüyo mu sizce de :) Oyundan bahsedecek olursak, zirvedeki sanal bebek oyunu diyebiliriz. Yemek yedirip oyun oynatıyosunuz. Kılık kıyafet alıyosunuz giydiriyosunuz. Konuştuğunuzda sizi taklit etme gibi bi kötü huyu var kedimizin ama olsun, biz onu öyle sevdik.

Buyrun GooglePlay linki

 

Şuan telefonumda bulunan oyunlar bunlar ancak bu yazı ile bir başlangıç yapmış olduk. Yeni oyunlar indirip oynamaya vaktim olursa eğer, arada bir yine bloglarım o oyunları da. Tekrar başka bir yazıda görüşmek üzere arkadaşlar. İyi oyunlar !

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 36 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 64 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 113 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.