Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Sabahı Ettik Tophanede

10 sene önce yazıldı, 246 kere okundu. 0

Merhaba arkadaşlar. Epeydir blog yazmıyorum. Bir şeyler yazayım diye açtım paneli. Hazır tophanede mesai saatimi bekliyorum, boş vaktim var biraz, dedim yazayım bir şeyler.

Proaktif Hukuk Bürosu olarak düzenlediğimiz piknikten bahsedeyim biraz o zaman. Polonezköy’de güzel bir piknik alanında tüm masraflarımızı büromuzun karşıladığı bu piknik olayı, hem stres atma, hem de birlikte çalıştığımız proaktif personeliyle kaynaşma, yakınlaşma konularında baya etkili oldu. Mesela Eray Bey’i kolay kolay göremeyeceğim hallerde gördüm, eheheh :D Onun dışında ilk defa ATV turuna katıldım bu piknik vesilesiyle. Parkur zorluydu. Belden aşağı full çamur, belden yukarısı alaca çamur olmak sureetiyle bizim sokağa girmek zorunda kaldım. Sokağı boşverin, eve o halde girip banyoya zor attım kendimi. Evde de bi ton insan olduğundan hep, rahat rahat işimi göremedim ama temizlendim yine de. Zevkliydi, güzeldi, eğlenceliydi. Bir sonraki etkinliğimiz daha da güzel olacak, olayı çözdük artık.

Bunun dışında, neden Tophane’de sabahlıyorum? Bu sorunun cevabını ben de bilmiyorum aslında. Mervan abiler “ofise gel lan!” dedi, “iyi geliyorum amk” dedim, sonra bi baktım kendimi yalnız başıma Tophanede’de Anatolia Nargile Kafe’de buldum. Elma-Anason nargilemi içerken yazıyorum bloğumu.

Bu aralar tuhafım biraz. Üstüne biraz da hasta oldum galiba. Burnum falan tıkandı, halsizlik zaten epeydir vardı da.. Kötü abi ya, yaz gelmiş anasını satayım, ben nezle oluyorum grip oluyorum bilmem ne. Gerçi salgın gibi bişey var, kimi görsem burnunu çekiyor lan! Kesin biri bulaştırdı bana da ama neyse..

Ben nargileye devam edeyim, çayımı içeyim, bir iki sigara daha içer Şişli’ye geçerim artık ofise. Burdan taksi kaç yazar la acaba? Gibi bir soru/sorun çıktı Mervan abi beni buraya bırakırken, baya baya bildiğiniz araştırma konusu oldu. Bi denicem bakalım bu sabah. Çok girmese bari :D

BENZER  Bu Sene de Bitti Bitecek

Haydin görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın.

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 36 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 64 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 113 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.