Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Tanrının kuluna torpil geçtiği bir an daha!

11 sene önce yazıldı, 216 kere okundu. 0

Züğürt,çulsuz,fakir ve varoşum….

Bu aralar parasız pulsuz geziyorum. Cebimde birkaç lira var ama oda yeterli gelmiyor bana (neyapıyorsun hergün hergün diye sormayın) he bu arada züğürt dedimde; Aksanım bozuk degil yani zenginin malını konuşmaktan çenem düşmüyor. Züğürt denilecek kadarda değilim başkalarına sorsanız yaşadıkları ülkenin zenginlerinin başına bela, ülkenin önünde büyük bir tehdittirler. Amma ve lakin ben öyle değilim züğürtlere sorsanız açtırlar.
Onlar, züğürtler. Sayıları milyonu geçiyor tehdit edecek kadar fazladırLar.Onlar ki, toprakta karınca, suda balık, havada kuş kadar çokturlar

Şimdi arkadaşlar, malum bu para öyle bir şey ki, bunun hep azı var, çoğu yok!. Olan hep daha fazlasını istiyor. Gözü doyanını görmedim henüz .Ya bu kadar para bana yeter diyenini görmedim, diyen çıkarsa ona da zaten türlü arıza buluruz, fakirliğine, vizyonsuzluğuna veririz. Yani, başlangıç olarak, bu para kavramı üzerinden, zenginliğin tanımını yapabilir miyiz? “yapamayız”

Neyse kısaca anlatayım bugün arkadaşlarımla buluştum. Kahkahalar gülücükler krizlerden sonra markete girdik. Alışverişi yaptık ben çok tutacak (naneyi yedim) dediğim anda kasada “tam parayı ödeyecekken” Yasemin Nazımla telefonda konuşurken bana uzattı ve oda ne uzattıktan 10 sn sonra yerde 20 tl yani 1 adet 20’lik, 2 adet 10’luk, 4 adet 5’lik banknot ya da 20 adet 1 liralık, 40 adet 50, 80 adet 25, 200 adet 10, 400 adet 5, 2000 adet 1 kuruş bozuk paranın toplamı olan meblağ!!! ne kadar büyük göründü gözümde bilemessiniz!!! Tüm hesabı ödedim çıktım. Doristostan, kutu dankekinden çekirdegindenn meyve suyuna varana kadar!!! Etrafada bakındım bu arada acaba parasını düşüren biri geldimi diye! Yani anlayacağınız şanslı bir vatandaşım ve şansıma herzaman güvenirim!!!

Nice 20 liralar bulmak üzere İyigeceler

BENZER  İsyanım var benim böyle KADERE

Kubilay Altunbaş (Mürenist)

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

9 ay önce. 41 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 51 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 70 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 118 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 63 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.