Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Bir Solukta İzlenebilecek Dizilerden : La Casa De Papel

6 sene önce yazıldı, 385 kere okundu. 0

Uzun zamandır böyle bir dizi izlememiştim diyerek yazıya başlamak istiyorum. Zira izlemediyseniz bu yazıyı okumayı falan bırakıp direk gidip izlemeye başlayın derim.

La Casa De Papel dizisi, darphanede yapılan bir soygundan bahsediyor bize ama ne soygun.. Daha önce izlediğiniz soygun filmlerini unutun. Çünkü bambaşka bir bakış açısı, bambaşka kurallar ve bambaşka bir plan ile kağıt evi nasıl soyduklarını, daha doğrusu nasıl kendi paralarını basıp oradan öylece çıktıklarını göreceksiniz.

Profesör, dizinin başından sonuna kadar şüphesiz çok severek izleyeceğiniz en önemli karakter. Ki zaten ekibi toplayan da kendisi. Kendi alanlarında en iyi olan ve kaybedek bir şeyi olmayan bir sürü insanı toparlayıp mükemmel planına dahil ediyor Profesör. Böylelikle mükemmel soygun gerçek oluyor.

Dizi öncesinde bir İspanyol kanalında aslında bitirilmiş. 15 bölümde bitirmiş adamlar diziyi. Ama Netflix bu işe el atıp bizlerle buluşturdu. Şuanda 1. Sezon 13 bölüm, ikinci sezon ise 6 bölüm sürüyor. İlk sezon çok hızlı ilerliyor, ne zaman izlemeye başlayıp bölümün ne zaman bittiğini anlayamıyorsunuz. Bir anda geçiyor bölüm ve hemen diğerini izlemek istiyorsunuz. Ama korkmayın, ikinci sezonun sonunda olaylar sonuca bağlandığı için bir sene falan beklemek zorunda kalmayacaksınız dizi bitince.

İnternette okuduğum kadarıyla 2019’da 3. sezon gelecek. Umarım hayal kırıklığı olmaz çünkü yeni bir soygunla karşımıza çıkacaklarını söylüyorlar. Umarım ilk iki sezonun hissini kaybetmezler. Neyse, o zaman bi gelsin de izler görürüz artık.

Sonuç itibariyle, bir solukta izleyip bitirdiğim diziyi buradan da paylaşıp hakkında fikirlerimi söylemek istedim. Oyuncu kadrosunu vesaire merak ediyorsanız internette araştırabilirsiniz :)

Kendinize iyi bakın,
Görüşmek üzere!

BENZER  Mini Yabancı Diziler : Yüzde 3 Dizisi

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 35 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 63 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 111 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.