Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Çalışırken Bira.Fm, Uyurken JoyTürk Akustik

11 sene önce yazıldı, 331 kere okundu. 0

Müzik her yerde. Müzik her işin yanında, kahvaltı masasında bazen, bazen yolda kulaklıklarımızda. Bir sürü türde müzik dinleyebilir bir sürü farklı insan ama sonuç olarak bir şeyler dinlemek, çalışırken rahatlık verir, daha verimli çalışmanı sağlar. Yürürken, yoldayken, vakit güzel geçer. Duygusalken, duyguların vücudunu ele geçirmişken o duyguların karşılığını verir. Ne hissetmek istiyorsan dahasını yaşarsın müzikle.

Çok içli dışlı olduğum için müzikle, her adımda, her işimde, hatta uykumda bile müzik dinliyorum. Dinlemeden pek vaktim geçmiyor. Kulaklığım hep cebimde, telefonumda her gün değişen bir listem var. İşe geldiğimde açtığım ve sevdiğim bir radyom var. İnternet radyosu tabiki. Onun adı Bira.Fm. Keşfetmemde etkili olan şey isminin bira olması değil. Gerçekten.. İnternet radyolarını seviyorum. Çok güzel çalma listeleri oluyor. Avantajlarından biri de durdur, diğerine geç, öncekini bir daha çal, ne çalıyor bu sorusuna cevap falandır.

Bira FM’in bir kaç tane kanalı var. Genel olarak Meyhane, Nostalji ve Evde Tek Başına’yı dinlerim. Ruh halime göre değişir gerçi ama, bu üç kanal yoğundur. Çalma listelerinde aynı şarkıyı ikinci kez dinlediğimi hatırlamıyorum. Güncel tutuyorlar. Güncel tutmalarından kastım son çıkan şarkıları yayınlamaları değil tabi.

Bir de JoyTürk Akustik var. Karnaval’ın bir projesi olan JoyTürk Akustik de bir internet radyosu. Wasp veya Accept dinlemediğim gecelerde açarım JoyTürk Akustiği genelde. Onun dışında Youtube’daki kanalından da takip ediyorum arada. Benim tarzıma uzak olsa da hissettiğim bazı duyguları karşılayan bir sürü şarkıyı, ünlü isimler gelip seslendiriyorlar akustik bir şekilde. Bu da hoşuma gidiyor haliyle.

Şimdi işime devam etmem lazım. Daha yaklaşık 300 tane ürün var web sayfasına eklenecek. Çay molam bitti, sigaramı az önce söndürdüm. Moralim pek yerinde değil. Bir çay daha koyup kendimi işe vermekten başka bir durumum yok şuan. BiraFM yanımda neyse ki.

BENZER  Beste Yapmak

Görüşmek üzere.

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

9 ay önce. 41 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 51 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 70 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 119 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 63 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.