Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Facebook’da Bi Bitmediniz Lan

11 sene önce yazıldı, 294 kere okundu. 0

Yazmasam olmazdı. O yüzden yazıyorum. Ne sinir bozucu insanlar var lan facebook’da. Arkadaş nesiniz kimsiniz siz nerde yetişiyorsunuz yahu :D Öyle bir topluluk ki, oyun oynamak için giren var, kız düşürmek için giren var, herkesden duyduğu için giren var, millete laf koyunca mutlu olduğu için giren var, laf koymaya çalışırken rezil olmak için giren var, önce ekleyip sonra sildiğinde kendini tatmin edeceğini düşündüğü için giren var, yaşını büyük gösterip kendini tatmin etmek için giren var, girdiğinin farkında olmayan bile var.

Öyle belirli kalıplarım yok aslında önyargılarım için. Ama mesela bir insan durum güncelliyorsa ve gelen mantıklı cevapları siliyor ve kendi kafasında devam ediyorsa yorum yapmaya, o adam daha ergenliğinin kalıntıları olan sivilceleriyle oynuyordur bir eli mousedayken. Ya da ne bileyim, mesela farklı farklı hesaplar açıp kendi fotoğraflarını beğenenler varsa, onlar da ergendir abi. Kendi kendine yorumlaşanları da mı görmedik? Çok gördük.. Allah tepelerinden baksın onların be.

Bir şarkıya kaptırırsın kendini, gidersin durum güncellersin şarkı sözleriyle falan. Olur bunlar. Ya da çok hoşuna giden bir söz vardır, gider paylaşırsın. Normaldir. Ama sen gidiyorsun normal yazıyı beyaz bir fonun üzerine kocaman fontlarla yazılmış fotoğrafları paylaşıyorsun. Hatta öyle şeyler yazıyo ki, baksan ne yazdığına, ” hee bunu paylaşan kesin müslüman ” ya da ” hee bunu paylaştıysa demek ki asker bu çocuk ” demen lazımmış gibi hissedersin anasını satayım. Neymiş? İki tane doğuştan sakat bebeği yan yana koyup kim bilir ne için fotoğraf çekmişler. Bizim rezil ve dangalak Facebook Sayfası sahibi de almış o resmin altına bir yazı yazmış. ” Beğeni 5 lira, yorum 10 lira, paylaşmak 15 lira değerinde bu çocuklara yardım edecek. ” Yahu siktir git. Lan facebook’da kim ne paylaşmış da birinin hayrına olmuş. Sorarlar adama.

BENZER  Rögar Kelebeği Ve Biz

Arkadaşlar. Hiç bir şey için geç değil be.. Vallahi bak. Facebook bir iletişim aracıdır. Sosyal medyadır. Okursun, yayınlarsın, arkadaş çevren vardır orda, bir şeyler paylaşırsın, takip edersin. Hadi tamam oyun da oynarsın. Oyna lan bir şey demiyorum.. Yeter ki ” agucu gugucu la yorum yap beğen paylaş ” deme bana.

Neyse, azıcık rahatladım gibi :D Silkelen kendine gel ey Türk Genci! fotoğraflarımı “beyen” ne demek anasını öptüğümün evladı. Hadi biz bunu tıkladık “diğelim” ne demek lan? Neyse neyse. Daha da uzatmayacağım. Ama asıl üzen şey böyle gördüğün insanlara söylediğin her şeyde senin suçlu olman. Yani diyorsun bu böyle yazılmaz, buna böyle yapılmaz falan filan, ” olm bi gt ln ! ” diyorlar ya.. İşte o an üç beş tane zenci arkadaşım olsa öpün lan şunun neticesini diyeceğim.

Haydi Allah’a emanet beyler. Görüşürüz

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 36 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 64 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 113 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.