Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

WordPress Destek İhtiyacınız mı Var? Sizi şöyle alalım!

7 sene önce yazıldı, 463 kere okundu. 1

Merhabalar arkadaşlar. Bloğumu takip ediyorsanız biliyorsunuzdur, WordPress üzerine yoğun ilgim olduğu için ve tabiri caizse ekmeğimi WordPress üzerinden kazandığım için hatrı sayılır bilgi birikim sahibi oldum ve uzun zamandır bu birikimden olabildiğince fazla kişi faydalansın diye bloğumda herkes tarafından anlaşılabilmesi için uğraştığım makaleler yayınlıyorum. Makalelerimde yazdığım konularla ilgili iletişim bilgilerime ulaşıp oradan da bana ulaşan bir çok arkadaş mevcut uzun zamandır. Aynı zamanda yorumlarla da anlaşılmayan veya yapılamayan yerlerle ilgili de geri dönüşler alıyorum tabi.

Destek İhtiyacı Demiştin, Ee?

Wordpress çok büyük bir kitleye hitap ediyor. İster php bilin, ister hiç bişey bilmeyin; bir anda WordPress dünyasında bulabiliyorsunuz kendinizi. Bu nedenle, çok fazla ihtiyacınız oluyor ve başlıyorsunuz internette arama yapmaya. Ancak bazen öyle bir ihtiyacınız oluyor ki ne kadar makale okursanız okuyun, işin içinden çıkamıyorsunuz. Böyle durumlarda makaleleri yazan kişilere ulaşıp destek istemek durumunda kalabiliyorsunuz. Ancak işin dozu bazen kaçabiliyor.

İlk olarak ihtiyacı oldukları şeyi basit bir şey olarak gören arkadaşlar var. Öncelikli hedefim onlar. Şöyle ki; madem bu kadar basit bir olay araştırarak yapabilirsin. Eğer yapamıyorsan, bir şeyler eksik demektir. Bunun farkına varman için, basit sorularına yanıt aramak dışında ” bi el atıversen ” diye bahsettiğin şeyleri WordPress Destek bölümümden bana ücretiyle yaptırabilirsin. Benden bir hizmet aldığında hem nasıl yapıldığını öğreneceksin, hem de bir daha para verip de yaptırmamak için olaya biraz daha yakından bakıp öğrenmeye başlayacaksın.

İkinci olarak ise; bazı arkadaşlar direk konulara yorum ile soru sormak yerine iletişim sayfamdan telefon numarama erişip “kendisi için uygun olan zamanda” arıyor veya mesaj atıyor. Hal böyle olduğunda konunun altında çözüm bulunmadığı için herkes bu şekilde ulaşıp işini halletmeye çalışıyor. Halbuki yorum kısmında çözülse, herkes faydalanacak. Hedefimde bu kişiler de var. Gelin WordPress Destek bölümümden ne desteği istiyorsanız alın, size özel vakit ayırıp işinizi çözmüş olayım.

BENZER  Sitelerinize FontAwesome ile Icon Set Nasıl Eklenir?

Şimdi Sonuç Olarak Olayımız Nedir?

Yukarıda bir kaç konudan bahsettim ancak umarım herkes üzerine alınmaz. Vaktiniz olmayabilir, bilgi birikime sahip olmadığınız için kendiniz yapamıyor olabilirsiniz bazı şeyleri. Böyle durumlarda sizlere hizmet vermekten memnun olurum. Ancak tüm imkanlarınız varken hala ” bi el atıversene ” diyorsanız, bence belki bu işi bitirirsiniz ancak diğer işlerinizde illaki bir sıkıntınız olacaktır.

Wordpress Destek bölümümde bir kaç hizmet ekledim. Arz-talep olayına göre bir çok hizmet daha ekleyeceğim. Ayrıca bana ulaşıp orada olmayan bir hizmet için de teklif isteyebilirsiniz. Unutmayın, olabildiğince açıklayıcı ve yardımcı olmaya çalışıp olabildiğince uygun ücretler karşılığı bu hizmetleri veriyorum.

Wordpress Destek bölümüm üzerinden gelen işler konusunda bir kaç referansım daha oluştuktan sonra bunları web sayfam üzerinde bir yerlerde listeleyeceğim.

Tekrar görüşmek üzere :)

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 35 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 63 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 111 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.