Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Yaz Akşamları Geliyor Aklıma

11 sene önce yazıldı, 332 kere okundu. 0

Akşam internetin kesintisinden istifade edip sigara almaya çıktığımda başladı bu duygu aslında. Yaz akşamlarını severim. İster yalnız dolaş sokakta, ister evde balkonunda otur çay iç, istersen de git bir sahilde sabahla, yaz akşamları muhteşemdir. Kokusu vardır hatta. Bugün aldığım koku, hissettiğim şey, galiba eski yaz akşamlarında yaşadıklarımın bir esintisi. Eski derken, çok eski..

İlkokuldan mezun olduğumuz günleri hatırladım bir an. Akşam balo gibi bir şey yapmıştık. Derken, birden aklıma 19 Mayıs gösterimiz geldi.. Sonra, Çanakkale gezimiz, ikinci Çanakkale gezimiz.. Kenan hocam geldi aklıma. Klasik gitarda bir iki alıştırma göstermişti bana taaa o zamanlar. Daha da eskiye gittim, ilkokuldaki sınıf öğretmenim Hüsamettin hocam geldi aklıma. Tek bir tokat yemiştim ondan, o da yanlışlıkla bana vurduğu için. Alperen’in uzun çiçeğiyle benim kısa çiçeğim geldi aklıma, sonra sinir oldum geri gitti.. Ne güzel günler yaşamışız be aslında.

Geçen yaz yazdığım bi şarkıyı düşündüm bir ara. ” yine bir yaz akşamıydı, hayallere dalmak istemiştim.. yine günlerden salıydı ve hava güneşli.. ” diye giden şarkıyla yine geçen yaz Konya’da sahneye çıkmıştım. Böyle güzel güzel esiyordu hava, serin serin. Sonra şarkı demişken, bundan iki yıl falan önce sarıyer tarafında bir ilkokuldaki konserimiz geldi aklıma. Tugay geldi, Doğuhan geldi, Nihan geldi, haaa Burak da geldi bak şimdi.. Başına bela olan, bembeyaz bi les paul çakması gitarı vardı garibimin.. Gitarı almıştı, luthiar’a vermişti, hala da ordadır anca tamir olur..

Eski sevgilileri geldi desem şaşıracak mısınız? Yok tabi. Yalnız farkettim de, gerçekten yaz akşamlarıyla eski sevgililerimden herhangi bir tanesini bile bağdaştıramadım. Yok öyle bir anım.. Keşke olsaymış. Neyse.

Yaz akşamları güzeldir be. Konya’da, köyümde de güzeldir, istanbulda sokaklarda da güzeldir, sahilde de güzeldir, balkonda da güzeldir, bi tek yatakta güzel değildir, uyuyamıyordum ben şahsen. Gerçi bu gece yine uyuyamadım. Sabaha kadar wordpress codex’le uğraştım, köy dernek sitesi hazırlıyorum.. Yazıyı bitirince de devam edicem, büyük ihtimal yarın gece iki günlük uyumak üzere, uykuyu bu gece terkedicem. Hayırlısı diyelim, daha önce yapmadığım şey değil sonuçta. Ama uyusaydım iyiydi…

BENZER  Mutlu Bir Beraberlik Yaşa

Herneyse, öyle bi geldi geçti yaz günlerinin esintisi. Az kaldı zaten. Geliyo yeniden. Güzel güzel umutlar, güzel güzel gülücükler barındıralım biz yüzümüzde, gönlümüzde. Daha nice yaz günlerine, akşamlarına diyelim. Görüşmek üzere..

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

9 ay önce. 41 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 51 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 70 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 119 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 63 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.