Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Beklemedeyiz: Supernatural

11 sene önce yazıldı, 232 kere okundu. 0

Ara ara vakit buldukça izliyim falan derken bir baktım ki son bölüme kadar gelmişiz. İşin kötüsü, sezonun sonunda gelmişim son bölüme. İşin yoksa şimdi diğer sezonu bekle. İzlenecek çok bölüm varken daha güzeldi be. Ne zaman istersem bırakıyodum, ne zaman istersem izliyodum falan.. Şimdi merak ediyorum ne olacak acaba diyorum.. Can sıkıcı bir durum tabi.

Dizinin buraya kadarki kısmı için biraz konuşayım kendi kendime. Öncelikle dizi boyunca en çok hayran kaldığım şey Den ve Cass’in aralarındaki bağdır. Hatta buna en son bölümlerde karşımıza çıkan vampir Benny de katılmıştı. Adam Dean için Purgatory’ye gidip Sam’i kurtardı geldi anasını satayım. Bir de, şu tanrının bilmemnesi şeysi var. Supernatural diye kitap yazıyor falan. Baya eğlenmiştim o bölümlerde. Hatta sezon sonunda da o kitapla bitirmişlerdi, adamlar işi biliyo demiştim. Crowley sonradan geldi, dizinin en baş karakterlerinden biri oldu çıktı ki benim fikrime göre en iyi rol yapan, o ruhu en iyi verenlerden biri de odur. Bu arada, allah Sam’in belasını versin lan. Bi kız için kardeşini oralarda bırakıp kendi hayatına bu kadar düşer mi insan.. Neymiş, köpeğe çarpmışmış da, bilmem neymiş de.. Köpek dedik de, cehennem köpekleri favorim. Öyle bi köpeğim olaydı.. Ama alıcam bi tane. Bi fırsat bulabilsem Kubilayla barınağa gidip sahiplenicem bi tane bigıllardan. En sağlam dost köpektir hacı. Bunu bilir bunu söylerim.

İmpalanın da hastasıyız.

O değil de, bi Supernatural keyfimiz vardı o da bitti şimdilik. Ne yapsam başa mı sarsam? Öyle de zevkli olmuyor ya. Yeni bölümün heyecanıyla izliyorum zaten sadece. Bildiğim şeyleri tekrar etmek sıkıcı geliyo.. Hem bi de nerde kaldığımı çabuk unutuyorum. Boka sarar o olay.. Person of İnterest’de nerde kaldığımı bulayım onu izleyeyeim yeni bölümlere kadar en iyisi. Ya da gideyim havaymetyormadırsı baştan izliyim. Komedi dizilerinde baştan bile izlesen gülüyosun, güzel olabiliyo. Ya da pes manyaklığına mı dönsem? Bir aralar internetim yoktu kısa bir süre. Bayaa bayaa Fenerbahçeye bimilyon kere uefa kupasını aldırtmıştım. Türkçe spiker falan eğlenceli olabilir. Neyse neyse..

BENZER  Bir Solukta İzlenebilecek Dizilerden : La Casa De Papel

Gideyim yatayım ben. Bu gün İremciğimin de doğum günüymüş. Yerim. Bu arada sana söylemeyi unuttum bak günlük, yeni bi vokal buldum kendime. Çarşamba günü ilk kaydımızı yapıcaz. Aşkın gözü kör mü acaba dicez triplere giricez bakalım nasıl olacak. Kızın sesi tatlı bişey. Güzel şeyler olacağını düşünüyorum bakalım. 4 Mayısa da az kaldı lan. Haydi bakalım. Ben yatayım. Yedi cüceler

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

9 ay önce. 41 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 51 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 70 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 119 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 63 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.