Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Bu Nasıl Şans Anlamadım

10 sene önce yazıldı, 234 kere okundu. 0

Arkadaşlar merhabalar. Epeydir blog yazmıyorum biraz internet dışında meşguldüm, kendimi de pek iyi hissetmiyorum bu aralar. Az önce tekra halamlara geldim bir şeyler yazayım dedim oturdum bilgisayar başına.

Geçen gün internetten bi Casper Ultrabook siparişi vermiştim, dokunmatik olan modelinden. Üçüncü gün geldi kargo, aldım bilgisayarı bi baktım ekranda sorun var. Ulan sıfır cihaz.. İki milyara yakın para verip almışım, arızalı cihaz geliyor. Kargo geldiği gün direk değişim formu doldurdum bakalım yarın dönerler geri bana. Geri gönderip yenisini isteyeceğim, ayıplı ürün çünkü.

İşte benim şansım da böyle.. Yapacak bişey yok. Gene iyi bilgisayar çıktı içinden, normalde bana içinden plastik araba falan çıkar diye düşünüyodum bu şansla.. Yine iyiyiz yani :D

Bu arada, gelen bilgisayar sorunlu olmasa idi, çok sevinecektim. Çünkü gerçekten sağlam bi bilgisayar. Tasarımı falan müthiş. Alacaklara tavsiye ederim. Biraz kullandım sorunu anladıktan sonra hatta, kullanımı da çok rahat. Aşırı rahat hatta. Dokunmatik olayı da güzel. Mouse olmayan ortamlarda touchpad ile pek fazla uğraştırmıyor sizi. Bu da güzel bir şey. Hem de havası var :D

Çay hazırlamışlar sanırım, gideyim çay falan içeyim biraz kafa dağıtayım. Moralim bozuk baya zaten. Alternatif bişeyler bulucam bu hafta yapmak için kendimi iyi hissettirecek. Saçları falan kestiririm diye düşünüyorum. Üç numara ! Ahahah :D Şaka bi yana, cidden öyle bi düşünce var kafamda bir kaç haftadır. Ama tam karar vermiş değilim. Hayırlısı diyelim.

Haydin görüşmek üzere ! Kendinize iyi bakın.

BENZER  Merhaba Günlük

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 35 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 63 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 111 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.