Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Casperturk.com Saçmalığı

10 sene önce yazıldı, 840 kere okundu. 0

Merhabalar. Geçenlerde, geçenlerde dediğim de geçen ayın 19’u tam olarak, bir bilgisayar siparişi verdim casperturk.com’dan. Bloğumda da yazmıştım zaten. Bi Casper Ultrabook alayım dedim SSD’li dokunmatik ekranlı falan. Çalışmalarım hızlansın vesaire diye. Bıkmıştım zar zor çalışan bilgisayarlardan çünkü.

Herneyse, verdim siparişi bikaç güne geldi ürün. Bi baktım ekranında arıza var. Böyle yatay ince çizgiler gelip gidiyo. Dikkatli bakmayınca anlaşılmıyo ama aslında büyük bi sorun. O kadar para vermişim neden böyle kullanayım dedim geri gönderdim. Doğru adrese göndermeme rağmen Casper Genel Merkeze gitmiş bilgisayar. Benim haberim yok tabi iki gün telefon bekledim falan, sonra dediler yanlış yere göndermişsiniz. İyi dedim orası da casper söyleyin size göndersinler, yok olmuyo siz göndericeksiniz dediler. Aradım genel merkezi, size gönderelim dediler. İlk gün oyaladılar gönderdik ettik diye, kargo çıkmamış bile. Neyse sonra ısrarla arayıp kötü kötü konuşmamın sayesinde kargoyu bana geri gönderebildiler.

Aldım ayıplı ürünü tekrar doğru adrese gitmesi için kargoya verdim alır almaz. Bikaç gün de değişimi bekledim. Tabi Konya’dayım kargo dediğin bugün veriyosun ertesi gün anca bana geliyo. İşlemler de uzun sürüyo falan derken, bana geldi değişmiş ürün. Gittim Beyşehir’e aldım. Bizim oraya gelmiyo kargo çünkü.

Neyle karşılaştım ? Gelen ürün gene arızalı ürün. İlk başta farketmedim. Ufak bi ses geliyo bilgisayardan, ulan diyorum SSD var bunda Harddiskden nasıl ses gelebilir? Böyle bildiğin harddisk yazma okuma sesi. Sonra araştırmaya başladım baktım baktım heryere, ekran bağlantısından geliyormuş ses. Ekranda hareket oldukça ses artıyor, cızırtı geliyor. Ama normalde de bi inilti var bilgisayarda fan sesi haricinde. Dedim böyle olmayacak. Ha bu arada, kasada da fabrika çıkışı hatalar var. Mesela ekranın sol üstünde ufacık bir yer aşağı eğimli, eksik yani. Sanki bıçakla yontulmuş gibi. İçi gözüküyor doğru açıdan bakınca. Menteşenin üzerindeki koruma plastiği de biraz sağa kaymış, ortalı değil. Son olarak da dün farkettim, hoparlörlerde sıkıntı var. Sanki yetersiz güç çıkışı verilmiş gibi tuhaf bi dip ses veriyor.

BENZER  Orada Olmayanlar Kitabıyla Yuja Dab'ı Tanıyalım

Şimdi gelelim işin casperturk.com ve Casper firması tarafına;

O kadar ilgisizler ki, değişim formu dolduran müşteriyi aramayan casperturk.com, artist müşteri temsilcilerine sahip casper firması, birbirlerini iyi bulmuşlar. Casperturk.com’da telefona bakan hanımefendi hariç, hepsi yalan dolan. İlgisiz anlayışsız ve dik dik konuşan insanlar. İki kere arızalı ürün göndermek ne demek?

Casper’a gönderdiğim maile 4 günde cevap geldi. Gelen cevap, seri numaranızı gönderin yardımcı olalım.. Benim gönderdiğim maili burada paylaşamıyorum şimdi çoluk çocuk okur terbiyesi bozulur falan. Gerek yok.

Böyle işte, ayın 19’undan beri casperturk.com ve Casper ile uğraşıyorum. Şuan ultrabook’umla yazıyorum ama yarın göndericem kargoyla yenisini isteyeceğim. Bakalım 3. üründe ne arıza olacak? Merakla bekliyor olacağız. Hayırlısı.

Herkese iyi geceler, iyi günler dileyelim, yazıyı bitirelim bakalım. Tekrar görüşmek üzere!

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

9 ay önce. 41 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 51 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 70 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 118 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 63 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.