Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Elementary İzleyin Derim

11 sene önce yazıldı, 250 kere okundu. 0

Su gibi geçen bir diziden bahsedeyim. İlk önce söylemem gereken bir şey var. İlk bölümü izlerken biraz itici bulacaksınız. Çünkü baş karakterimizin ismi Sherlock Holmes ve açıkca söylemek lazım ki ilk bölümlerde ( yani en fazla ilk üç bölümdür ) biraz amatör kalıyor diğer SHerlock Holmes dizi ve filmlerine göre. Hele ki “Sherlock” dizisini izlediyseniz eğer “oha lan bu ne” bile diyebilirsiniz. Ama diziye bir şans verdiğinizde kendinizi 23-24 bölümlerinin birlikte verildiği sezon finalinde bulacaksınız.

Tavsiye ettiğim pek dizi yoktur aslında benim. Türk dizilerinden Leyla ile Mecnun ve İşler Güçler dışında asla izlenecek bir şey yok diyebilirim. Yabancı dizilerden ise Prison Break, Breaking Bad, Supernatural, Person of İnterest ve bu Sherlock Holmes dizilerini önerebilirim. İzlediğinize değeceğine de eminim.

D,ğer S. Holmes dizilerinden farkı bence daha fazla detay içermesi ve teknolojiden güç alan bir Sherlock Holmes ile karşı karşıya kalmamız. Karakterimiz rehabilitasyondan çıkan bir bağımlı. Farklı bir dünyası var tabi alışılagelen de budur. Diziyi izledikçe bir sürü bilgi de ediniyor insan. Mesela bugün 2. Sezon 2. bölümü izledim daha yeni. Beni durduk yere bir araştırmaya yöneltti. Siyah ışık. Evet.. dizide gördüm ve biraz araştırdım. Ciddi anlamda hoş bir şeylerle karşılaştım. Araştırmam bitince de buradan bir yazı paylaşmayı düşünüyorum sizlerle.

Watson’ı da seveceksiniz. İlk sezon o kadar çekici gelmese de ikinci sezon sadece 2 bölüm izlemeniz yeterli olacak kafanızda ” Sherlock Watson’la yatsın artık ” düşüncesinin oluşmasında. :D Ben şahsen merakla bekliyorum..

Ek olarak, bu diziyi ve genel olarak dizileri dizi-mag üzerinden izliyorum. Bir yığın reklam vs olmasına rağmen verdiği çoklu sunucu seçeneği ve yüksek indirme hızı sayesinde bu siteyi tercih ediyorum ve size de tavsiye ediyorum.

BENZER  Gecelerimin Kurtarıcısı : Yabancı Dizi 24

Haydi bakalım, iyi seyirler !

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

9 ay önce. 41 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 51 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 70 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 119 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 63 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.