Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Eski çağlarda Sevişme

11 sene önce yazıldı, 3.284 kere okundu. 1

Bunu 4 veyahut 5 aydır soluksuz düşünüyorum. “Acaba eski çağlarda sex nasıldı?”

Şimdi ben burda bu yazıyı yazıyorsam demek ki birileri o zamanlarda da sevişmiş? e o halde o zamanlarda sevişme eylemi bu kadar basitken ne olduda bu kadar değiştik ? O zamanlarda kadınlar,koltuk altından kıllar sarkmış dirseğe kadar, memeler  fora, bacaklar desen kıllımı kıllı, genital bölgeler ormana entegrelenmiş bir halde ortalarda dolaşırken. Ayıya benzer  iri yarı, amele kaslı, kimisi yarı ereksiyon halde gezen abazan erkekler varken sevişme eylemi gerçekleşiyor. Şimdiki zamanda (muasırlaşan veya muasırlaşmaya çalışan bir ülkede)  bunun ayıplanması 2. veya 3. plana atılması akılalır şey değil.

O zamanda ağda ,tanga , kilot , çorap , ped yok , altına pislesen kimse ayıplamaz, gaz çıkarsan gülerler, geyirsen afiyet olsun derler yada onun gibi bir şey  Ama şimdi bunların her biri ayıp “saygısızlık!”  Sevişmek çok kutsal bir şey  iken bizim toplumumuzda buna “zina bu olmaz haşa günah kardeşim burada olmaz” deniliyor. Ama bana göre sevişmek dünyanın en ekstrem sporudur. uğruna kurbanlar kesilmeli, meşaleler yakılmalı, dağlar delinmeli filandır. düşünsene, sevişiyorsun lan!…

Spartacus’ü ele alırsak misal adamlar terliler hatta 20 gündür yıkanmıyorlar ama sevişiyorlar arkadaş! nerde adalet ? Ben’demi gladyatör olayım ? Nazım’damı gladyatör olsun ?  Bizde mi koltuk altı kıllarımızı bırakalım ? Bizde mi yıkanmayalım ulan!! Lütfen ve Lütfen sevişmek terimini ayıplamayalım please. Şöyle düşünün

Açsınız, önünüzde duran tabakta muhteşem kokular gelen, lezzetli olduğuna şüphe olmayan bir yemek var. Çalakaşık da yiyebilirsiniz, lezzeti damağınıza yayarak, kokusunu içinize çekerek de… ikisinde de doyarsınız, ama keyfini çıkararak, belirli bir süreye yayarak, acele etmeden yemek her duyuyu doyuracaktır.!!! Sevişmekte aynı abi !! aynı yahu lan aynı aynı!

Ve Arkadaşlar lütfen sevdiğinizin dudaklarından ciğerlerine gönderin nefesinizi .. bir ölümlü olduğunızu, ve bir gün öleceğinizi, ölmeden önce de ne kadar çok sevişirseniz o denli hayata dört elle sarılıp da oksijenle sarhoş olup, hayatı hep iyi bir kafayla yaşayacağınızı, kadınınız göğsüne kafanızı koyduğunuzda, gözlerinizi yumarak hayatı si*tir edeceğinizi unutmayın. O yüzden yıllarca asırlarca eskiden gelen sevişmek tabirini hayatımızdan soyutlamayalım…

BENZER  Bloğumu Kubilayımla Paylaşıyorum

“Sevişmeyenleri uyaralım uymayanları da seviştirmek için çabalayalım”

Kubilay Altunbaş

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 35 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 63 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 111 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.