Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Hayat da Devam Ediyor İşte..

10 sene önce yazıldı, 321 kere okundu. 0

Merhabalar. Öyle bi içimden geldi, bloglayayım dedim. Ne yazıcağım hakkında bi fikrim olmadan başlıyorum yazıya. Zaten çoğu şey hakkındaki fikirlerim azaldı diyebilirim. Muamma yaşıyo gibiyim birazcık. Bi gün sonra işe kaçta gideceğimi bilmeden, öğrenmeden yaşıyorum hatta. İş demişken, işten bahsetmedim hiç blogda dimiii…

Penti’de kasiyer olarak başladım yaklaşık 5-6 gün önce. Metrocity’deki mağazada başladım işte. Eski mağaza yeni mağazaya taşınınca kasiyer açığı çıkmış, benim de arkadaşım sağolsun görüşme vesaire ayarladı gidip görüştüm başladım işe. Gayet iyi iş, ortam aile ortamı gibi, maddi açıdan sıkıntıya pek düşürmeyecek bir rakamla destekliyor Penti çalışanlarını. Ben de uygun bir ücretle başladım, öyle de devam edicek. Sigortam başladı çoktan, yol yemek karşılıyolar falan güzel yani. İnsan kaynaklarındakiler falan da gayet ilgililer. Başvuruyu yapan benim, arayıp sıkıntı var mı diye sürekli soranlar onlar valla sağolsunlar. Öyle işte..

Ama iş konusunda ufak bi sıkıntım var. İş konusu değil aslında pek, ayakta durma konusu. Bugüne kadar hep evde veya ofiste oturarak çalıştığımdan vücudum, bilhassa ayaklarım hiç alışık değilmiş buna bunu anladım çok iyi. Öyle acılar hissettim ki günde 8-10 saat ayakta kalınca :D Ama yavaş yavaş alışacağız. Maaş almasam bile alışmam lazım bu duruma. Hayatta herşeye hazırlıklı olmam lazım çünkü.

Onun dışında bilgisayarım uzun uğraşlar sonucunda geldi. Bu sefer bi sıkıntı yok allahtan. Çarşamba günü geldi galiba yanlış hatırlamıyorsam. Şuan bilgisayardan memnunum ancak gerek Casper Genel Merkez, gerekse de Casperturk.com olsun, hiçbirinden memnun değilim. Ciddi anlamda sallamıyorlar adamı. Arayacağız diyorlar, aramadıkları gibi ben aradığımda da bir milyonda bir hat düşüyor, açıyorlar telefonu, ses gidiyor bilmem ne. En son dedim para kazanın da yaptırın şu telefonlarınızı, iki üç müşteriniz var onları da perişan ediyosunuz dedim casperturk.com dakilere. Düzeldi diyip geçiştiriyorlar zaten geçen ayın 19’undan beri. Neyse.. öyle ya da böyle biraz geç de olsa sıkıntısız bilgisayarım elimde şuan ve işime gücüme bakabiliyorum artık. Bu arada 8.1’e güncelleyin windowsunuzu. Çok tatlı bişey oluyor gerçekten. Efektler, çalışma şekli, stabilite falan filan çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Gerçi benim şunun şurasında kullanacağım bir senedir bu bilgisayarı. Seneye gidip macboook air pro almayı düşünüyorum. İşler güçler bi yerine gelsin de. Çekilecek çile değil bu dandik bilgisayarlar. Kalite kullanmak şart.

BENZER  Merhaba Günlük

Herneyse. Buradan Başak’cığıma da teşekkürlerimi sunuyorum. Benim için çok uğraşıyor. Gerçekten uğraşıyor kız. Sağolsun, baya yanımda oldu, bundan sonra da olacak, ben de onun yanında olucam. Öpüldün Başak hanım gülümse ;))))

Yazımıza burada son verelim. Şimdi gideyim şu rafting sitesini bitireyim de parası gelsin. Tekrar başka bir yazıda görüşmek üzere diyelim. Ha bu arada, wordpress paylaşımlarına da devam edeceğiz ilerleyen zamanlarda. Şu sıkışıklık bi geçsin de. Haa bi de şey, Kubilay’cığımla yarın gece bizde kalacağız, özlemişim şerefsizi, o gelince bi başka oldu İstanbul zaten anasını satayım. İyi ki var lan Kubilay.. Neyse, uzatmayalım, görüşürük günlükcüm.

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 35 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 63 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 111 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.