Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Sevgili nedir amınakoyayım ?

11 sene önce yazıldı, 293 kere okundu. 0

Bir dakika saatimi çıkarttım. Bu kolumda olduğu sürece hiçbir şey yazamıyorum. Yazsam da rahat edemiyorum…Bugün güzel bir gün hava soğuk dışarı çıksam mı çıkmasam mı ? düşüncelerinde geçti. Bugün güzel bir gün çünkü güzel.

Bugün herhalde  “bugün” kelimesini olduğundan daha fazla kullanıcağım gibime geliyor. Şimdiden affetseniz çok güzel olabilir, zaten çok okunan biri olmadığımdan ötürü af dilemek sanki şizofrenmişim edasına bürüyor beni. Bugün ki konumuz “SEVGİLİ”

Başlıyoruzzzz!!!

Amına koyayım ben böyle bir kelimenin, Bu çıkıp gelince insanın bütün gündemini değiştiriyor. Dünyadaki öteki şeyler, o gelince birden flulaşıyor. Bir anda ortamınız değişiyor, soluk alıp verişimiz değişiyor e bu olayla tansiyonumuz aksi halde oluyor. Sikmişim ben böyle bir şeyi ne bokuma yarıyor lan bu sevgili denen zat ? Paramı kazandırıyor a-mı-na-ko-ya-yım.. Gidebilen birisi. gidemese bile gitmek istediğini rahatlıkla söyleyebilen bir varlık, bunu yaparken de kendisini suçlar gibi görünse bile içten içe bizi suçlayabilen birisini hayatımızda neden barındırırızki amk? .

Salakmıyız lan biz ? Amınakoyayım bu hayatımıza giriyor.Bir zaman sonra gurur da her şeyin içine ediyor. gereksiz inatlaşmalar ve de tartışmalar bunu iyice destekliyor. O bokuma yönelttiğin bir eleştiri, o’nun kalbine gümüş bir ok gibi saplanıveriyor ve sizin ağzınıza suratınıza sıçıyorrr!!!! . Lan bırakın artık seviyorum sevgilim ayaklarını sizin ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getiren bir yandan da tereyağı yapmaya çalışan birinden ne bekliyorsunuz. Siktir edin lan her şeyi ne olabilir 2 üzülürsün sonra düzelirsin. İlerde dahada üzüleceksiniz amk

Ya ben geriye bakıyorum da ne çok şey sığdırmışım 3 yıla. kavga da etmişim, dayak da yemişim, gerekli gereksiz üzülmüşüm, bazen de hayvanlar gibi gülmüşüm.

fakat kısa hayatım boyunca sadece bir kaç insana sevgili diyebilmişim. ama kelimelerin özel anlamları olduğunu düşündüğümden falan değil. herhalde başka kimselere konduramadığımdandır. Sanırım kelimeyi bir şekilde onunla özdeşleştirdim. açıkçası cevabını bilmiyordum. Zaten çok fazla da umursamıyordum. Ama artık devir değişti ben beni seviyorum oğlum sikerim artık sevgili muhabbetlerini aşk meşk muhabbetlerini ilerde olursa olsun diye bir şey de demiyorum. Sevgili değilde şöyle mutlu edeni mutlu edebilecek birşeyler varsa birileri varsa olabilir. Sevgili istemiyorum yalnız ha haberiniz olsun, FELSEFEM BUDUR.

BENZER  Memesiz kız yoktur o erkektir

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

9 ay önce. 41 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 51 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 70 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 119 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 63 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.