Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Tatilden Geldim Conilerrr

11 sene önce yazıldı, 280 kere okundu. 0

Vay anasını günlerdir yazı yazmamışım bu yazıyıda Nazım sayesinde yazıyorum. Baktım blogda bir yazısı var; “ah kubilay şerefsizi sen neden oturup bi çızgı yazıyazmıyorsun ” dedim kendi kendime. Sonrada aklıma tatildeki anılarımı yazayım lan bari fikri geldi. Başlıyorum….

Yer: İstanbul- Harem

Zaman : 26.06.2013

Terminal : Harem

Otobüs Firması : Sakarya Vib

Sabah kalktıgımda saat 10:00 dı geç kalmıştım. Nasıl yetişebilirim diye kara kara düşünürken aklıma bir anda koşma fikri geldi. Elimde bavulum ben öyle bir koşuyorumki aman tanrico herkesi geçiyorum resmen. Neyse Çağlayan metrobüs duraklarına geldigimde, direk bindim araca Zincirlikuyuda indim (özet geçmeliyim diye düşünüyorum ) hemen aktarmalı olarak Uzunçayır aracına binerek Hareme vardım. Bir kaç yaşlı kadın aralarında Ülker Market yani bizim orayı konuşuyorlardı. Bende dedim abla madem Ülker Marketi konnuşuyorsunuz. Beraber iniveririz dedim orada, herneyse arabaya bindik. 30 numaralı koltuguma çekildim. Uyumaya başladım Sakaryaya vardığımızda ben hala fosur fosur uyuyordum. Kalktım indim Ülker Marketin önünde. Lan dedim boku yedik.. Bilemedimki Karasuda 100lerce Ülker Market var…

Yer: Sakarya – Karasu

Zaman : 26.06.2013

Terminal falan yok ıssız bir sahil yolu

Otobüs firmasının allah belasını versin

O yaşlı teyzeler tez zamanda ölsünler

Başladım minibüslere durun işareti yapmaya kimse almıyor amk. Bende otostop çekeyim dedim. Gene kimse almadı ama allahta bir iki genç 2. dönüşlerinde bana acıyıp aldılar araçlarına. Bindim araca bana nasihat veriyorlar bak burda kimseye bulaşmayın öyle olur böyle olur diye falan. Sonra bana telefonlarını verdiler. Anlayacagınız ballı bir otostop sonucu Karasu yerlisinden serseri Uğuru ve Serdarı tanıdım.

Siteye kadar bıraktılar beni. Siteye girdigimde aman tanrico genç dolu. Bana 1,2 kişi selam verdi. Eve geçtim güzelce yemeğimi yiyip balkona çıktım. Kitap okumaya koyuldum. Akşam olduğunda beni ortama çağırdı Patlak Hoparlör ( çocuğun ismini ifşa etmiyorum ) bende gideyim bari dedim. Gittigimde konuşulan konu “Kas muhabbetiydi” bendede kas olmadıgından ötürü. Sıkıldım kalktım. Ertesi gün aynı yere birdaha çağırdılar bari bende konuşayım dedim. Anlatmaya başladım birkaç şey Gülmeye başladı millet. 1 saat falan konuştuktan sonra dağıldıgımzda Patlak Hoparlör popülaritesininde verdigi özgüvenle bana ” Fazla konuşma seni hor görürler Gruba sonradan katıldın” dedi… Bende 1,2 şey söyleyip eve çekildim. Sonraki gün denize gidip geldik. Millet neden gelmedin denize falan dediler bende yok be dedim sizler keyfinize bakın dedim.

BENZER  Pokemonlar

1,2,3,4,5 Gün sonra Sitenin en popüler gençleri arasına girdim. Hırsızlık mı dersin ( Hırsızlıktan bahsettiğim inşaatlardaki odunları çalıp kumsalda ateş yakmak), serserilik mi dersin ne ararsanız var. Geceleri eve gelmiyordum. Birde onu bırak Boxerla havuza giriyordum. Baya bir eglenceli olmaya başladı Yazlık. Ramazandan önce gitmeyi düşünüyorum birde. Bu yazıdan sonra gelmek isteyen falan varsa gelmesin lütfen. Nazım ve Abdullah Hariç…

Bu fotoğrafada dikkat daha fazla kişiyiz aslında buradaki 3de 2 si

20130706_232957

 

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 36 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 64 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 113 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.