Bloğumda toplam 12 kategoride yazılmış 316 yazı ve 269 yorum var.

Yine Günlerden Otogar

8 sene önce yazıldı, 481 kere okundu. 0

Merhabalar.

Yine otogardayım. Otogarlar benim hayat tarzım olmuştu bir aralar ama şimdilerde sadeece kısa mesafeler için kullanır oldum. Gerçi bugün her ne kadar kısa mesafe de olsa, araba bulamadım.Artık annemleri arayıp ” gelip beni otogardan alın baba ben çok üşüyom.. ” demek zorunda kaldım ve başladım beklemeye. Otogardaki çorbacıda çay keyfini söylememe gerek yok sanırım. Büyük bardak yok dedi su bardağına koydurdum çayı ama olsun.

Neden mi gidiyorum? Sebebi çok aslında. Ama en öncelikli sebebi kardeşimin doğum günü merasimi. Ona çok sevineceği bir hediye aldığımı düşünüyorum ayrıca. Hani şu ” son teknoloji ” ürünlerinden bir tanesi var, Drone dediğimiz. Heh işte onların oyuncakla gerçek dron arasında olan uygun fiyatlı bir model buldum ve aldım. Üzerinde kamerası falan var, gerçi biraz dandik görüntüsü ama 5. sınıfa giden ve elinde zaten kocaman bi tablet, evinde 4-5 tane bilgisayar olan bir çocuk için bu drone sadece eğlence aracı olacağından, çok da önemli değil kamerası falan. Ki zaten; kardeşim muhtemelen pilini ve kamerasını değiştirir adam eder. Söküp taksın modifiye etsin diye de aldım gibi bir şey.

Her neyse. Peki başka neden gidiyorum? Ne güzel soru. Gidiyorum işte. Gitmek için sürekli fırsat kolluyorum. Gitmek istediğim bir yer de yok aslında. Sadece gidiyorum, nereye olursa. Şuan olduğum yerden memnunum ancak, dünyanın en güzel yerinde bile olsam yine de gitmek isterdim. Eminim evet. Çünkü her insan gibi eksik hissediyorum. Belki de standartın biraz da üzerinde eksik hissediyor olabilirim. Kim bilir.

Konuyu fazla sulandırmadan, yazının sonunu getireyim. Ha unutmadan, bir kaç yazıdan beri bloğun arayüzünü değiştireceğimi falan yazıyorum da bir türlü fırsat bulabilmiş değişim. Ama olacak bir
gün. Belki de bu haftasonu.. Kimbilir? Haydi görüşürüz sayın sevgili blogcan. Kendine çok iyi davran. Bu aralar Leyla ile Mecnun’a yeniden başlamış bulunmakla birlikte, sana da bir ” Hoop! ” demiş olayım.

BENZER  Soguk Havalarda Beysehir

Görüşmek üzere.

Konuyla alakalı bir şeyler yazabilirsin.

MacBook Pro M2 13” İle İkinci Günüm

Merhabalar! Instagram kullanıcı adımı değiştirdikten sonra artık şu blog işine bi el atayım istedim ve yeniden...

8 ay önce. 35 0 Devam Et

Kahramanmaraş Depremi ve Düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bir şeyler yazmıyordum, zaten çok nadiren girip bir şeyler yazıp çıkıyorum an...

1 sene önce. 47 0 Devam Et

Asus ROG Strix G513IC 144Hz Dizüstü Bilgisayar ile Yaşadığım Problemler

Öncelikle herkese merhaba! Çok uzun bir süredir bloğum aktif değildi ve artık bişeyler yazmak çizmek için tekra...

2 sene önce. 63 0 Devam Et

Macbook Air 2017’yi Kimlere Tavsiye Edebilirim?

Bir süredir sık sık Macbook Air’i proje işlerinde ve sunumlarda kullanıyorum. Sizlere bu yazımda 2017 model ...

3 sene önce. 111 0 Devam Et

2021’e Girerken Hayata Dair Genel Bir Değerlendirme Yapalım

Merhabalar yeniden! Hemen her yazıya başlarken söylediğim gibi; epeydir bir şeyler yazamıyorum ama yeniden bir şe...

3 sene önce. 59 0 Devam Et

Hakkımda

1994'ün Haziran'ında Beyşehir/Konya'da dünyaya gelmişim. O zamanlar, gerek tombikliğim gerek yeşil gözlülüğüm sebebiyle gören herkes tarafından el üzerinde ( hatta defalarca havaya atılıp tutulma gibi ) tutulmuşum.

Bebekliğim Konya'da bir köyde, çocukluğum İstanbul'da geçti. İstanbul'da başladığım iş hayatına doğduğum yer, Beyşehir'de devam ediyorum.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2017’den beri kendi yazılım ve reklam şirketimi kurdum. Geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyoruz.